Leading Quantum Consultancy (1262323-H)

Address: Johor Bahru MY

Open: 8:30 AM - 5:30 PM

trainerpreneur c
Copy of blue modern professional scholarship program poster 1

55 Rahsia untuk Menguasai Perniagaan dalam Latihan. Ini penting bagi mana-mana usahawan dalam bidang latihan untuk tahu apa peluang yang ada dalam pasaran. Yang penting, ia mudah bila difahami.

Cara pemasaran “bukan digital” yang berfungsi pada masa lalu, hampir tidak berfungsi lagi hari ini.
Pasaran digital telah berkembang. Setinggi mana pengalaman dalam bidang anda, selagi tidak “visibile” untuk tayang “credibility”, anda berkemungkinan hilang dalam pasaran.
Dan terus terang, 55 Rahsia ini bukanlah sesuatu yang revolusioner atau baru. Tetapi harus diambil tahu, dilaksanakan dan diteruskan dengan bimbingan yang berterusan.
55 Rahsia ini dibahagikan kepada 4 Pillars iaitu E, T, L dan Q.
E – Entrepreneur + Trainer
T – Techniques and Digital Tools
L – Lead by opportunities in HRD Corp
Q – Quantify each Process
Cara anda memahamkan ETLQ adalah kuncinya. Ramai orang nak tahu “Bagaiman”, namun mereka sebenarnya harus tahu “Apa” dahulu sebelum terus pergi ke “Bagaimana”.
Rata-rata yang kita lihat “mereka tidak tahu apa yang mereka tidak tahu”. Kenapa? Kerana mereka rasa tak perlu tambah ilmu dan masuk kelas “Entrepreneur”, especially Trainer.
Walaubagaimanapun, hari ini, pendekatan Trainerpreneur yang berfungsi JAUH lebih baik dengan 55 Rahsia yang bakal menjadi 55 Lessons buat trainer yang hadir bakal menjadikan mereka lebih Tahu dengan Cara Kuasai Perniagaan Latihan terkini.
(Ini adalah kesimpulan saya selepas 8 tahun dalam industri bimbingan dan perundingan dan konsisten masuk kelas-kelas Entrepreneur)
Dan itulah sebabnya saya akan membimbing anda melaluinya secara terperinci dalam tempoh 1 hari dan berterusan secara jarak jauh dengan adanya Support Group ETLQ.
Untuk membantu anda mencapai kejayaan perniagaan latihan lebih cepat daripada yang anda fikirkan, kami hanya mengambil peserta yang terhad bagi memastikan kefahaman dan praktikal yang berkesan, insyaAllah.
 
Daftar dan ambil tempat segera sebelum tutup selepas capai jumlah maximum. Pendaftaran #trainerpreneurworkshop Johor sudah ditutup dan sekarang kami buka untuk Kuala Lumpur.
Klik untuk daftar di:
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chat With Us
Scan the code